Willie goes Arctic

Par Willem Baelde (williegoesartic.foundation) - 6 juin 2020

Image

Story

Ik ben 48 jaar oud en een sportieveling. Lekker doorlopen met de neus in de wind, dan pas ben ik echt op m’n gemak. Liefst in het weekend en wanneer het kan na het werk. Ik heb een echte hekel aan verdwijningen van kinderen in België. Ik heb zelf 3 kinderen. Thuis in Overijse komt dit onderwerp wel vaker ter sprake. En ik voelde dat ik dringend iets wilde ondernemen. Ik moest gewoon in actie schieten. Maar hoe?

Op een mooie lentedag in 2019 kreeg ik een telefoontje van Child Focus met de vraag of ik mijn looppassie niet wilde inzetten om in strijd te gaan tegen seksuele uitbuiting en verdwijning van kinderen. En toen wist ik plots wat ik moest doen. Sindsdien is iedere stap die ik neem een stapje dichter bij een veiliger leefwereld voor kinderen. Nu loop ik voor Child Focus.

Ik nam verleden jaar al deel aan de 20km van Brussel, en dit jaar opnieuw, samen met mijn collega’s.
Maar ik ga nog een stapje verder.

Op 6 juni 2020 loop ik de Arctic Marathon in Spitsbergen. Dit is een archipel tussen de Noordpool en Noorwegen. De temperatuur bedraagt er in juni min 10 graden en het kan dat ik een ijsbeer tegenkom. Ik loop deze “arctic marathon” om op te komen tegen de verdwijning en seksuele uitbuiting van kinderen in België. Ik wil € 10.000 inzamelen voor Child Focus zodat families in België in geval van verdwijningen en seksuele uitbuiting ook in de toekomst worden omkaderd en geholpen.

Wil jij ook iets doen? Jij kunt mij helpen. Ik verzamel fondsen om Child Focus financieel te ondersteunen. Child Focus moet namelijk elk jaar fondsen verzamelen om zich verder in te kunnen zetten voor families die geconfronteerd zijn met de verdwijning van hun kind. Mijn doel: € 10.000. Help jij mee? Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Image
Willem BAELDE

Dit jaar neem ik deel aan de Arctic Marathon op 06 juni 2020 in Spitsbergen. Dit is een archipel tussen de Noordpool en Noorwegen. De temperatuur bedraagt er in juni min 10 graden en het kan dat ik tijdens de marathon zelfs een ijsbeer tegen kom. Een echte uitdaging!

Ik geef daarmee een heel duidelijk signaal tegen seksuele uitbuiting en verdwijningen van minderjarigen in België. Met de inzameling van 10.000 € wil ik de stichting helpen zodat families en jongeren ook in de toekomst onmiddellijke hulp kunnen verwachten van Child Focus. Help mee!

€800

€10000

8%
*Un don d’au moins 40 euros est déductible fiscalement.

Donations
  • €50 Anouk De Meulemeester Ongelooflijk knap wat je doet Willem! Heel veel succes ermee!( Il y a 935 jours)

  • €50 Frederik Proot Succes Willie. Gewoon sneller lopen dan de ijsberen.( Il y a 941 jours)

  • €250 COMPUTER TASK GR.BELG. NV Sponsoring van Arctic Marathon( Il y a 941 jours)

  • €250 Delaware Consulting CVBA ( Il y a 984 jours)

  • €100 ASG BVBA ( Il y a 990 jours)

  • €100 De Greve – Plas ( Il y a 1002 jours)